Niet alleen producten maar ook een fijne kwaliteit van het helpen met uiterste aandacht.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Jaili Machinery Co., Ltd.

Niet alleen kunnen zij hoogte verstrekken - verkopen de kwaliteits opheffende machines, maar ook uitstekend na de dienst, hebben wij samenwerking ongeveer 8 jaar. Ik kan altijd op in hen vertrouwen.

—— Jevon

Op het laatste TXK-hijstoestel: onze cliënt is zeer tevreden, dankt voor uw samenwerking.

—— David

Zij werken boete, hebben wij om weinigen van het hijstoestel nog te installeren.

—— Rodrigo

Ik ben online Chatten Nu

Jaili Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Jaili Machinery Co., Ltd. Jaili Machinery Co., Ltd. Jaili Machinery Co., Ltd. Jaili Machinery Co., Ltd. Jaili Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : TXK
Aantal werknemers : 150~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Co. van Jialimachines, Ltd wordt bevorderd van Jiangsu Jiali Hijsend Machines Vervaardigend Co. Ltd. Op Jan.1st 2018 heeft het nieuwe bedrijf de Industrie van twee bedrijvenjiangsu KSN & Handelsco., Ltd en Meer7.jpgVeilige Ondernemingen bijgevoegd.

Een zeer aanzienlijk deel ons bedrijfs „TXK“ merk elektrisch keten hijstoestel, handhijstoestel en andere opheffende machines is zeer populair huis en in het buitenland in vorige 10 meer jaren geweest.

Van nu af aan, is Jiali veel meer dan een professionele fabrikant van elektrische hijstoestellen en handhijstoestellen. Wij kunnen de vereisten van materiële behandelingsprocédé, zoals luchtkranen, kraanbalkkranen, KBK, brugkranen, met inbegrip van ontwerp, productie en de installatiedienst oplossen.

Onze fabriek wordt gevestigd in de industriezone van Xuyi, Jiangsu-Provincie, China, dat een gebied van 56.000 vierkante meters behandelt. Wij assembleren een specifiek team van deskundigen die bezig zijn geweest met het opheffen en materiaal behandelingsmateriaal vele jaren. De producten hebben de certificatie van ISO9001 goedgekeurd: 2008, CCC, GS, CE, SGS.

De het merkproducten worden van „TXK“ wijd gebruikt in machines productie, logistiek, luchtvaart, scheepsbouw, brugbouw, etc. Onze markt heeft zich tot 68 landen uitgebreid. De grote aandelen zijn in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, de landen van Afrika.

Contactgegevens
Jaili Machinery Co., Ltd.

Tel.: 86-25-83136485

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)